Brezplačna vstopnica za nebeško kraljestvo

Datum objave: 13.11.2018

Brezplačna vstopnica
Bila so obdobja,  ko so bile moje molitve zelo intenzivne, goreče, polne pričakovanj, pa tudi obdobja, ko so bile molitve mlačne,  brez žara….

Kadar koli sem molila, vedno je bila v molitvi tudi prošnja za odrešitev moje družine, sorodnikov prijateljev….

Velikokrat na dan in tudi ponoči, ko sem se  zbujala, sem  usmerila  svoj pogled proti nebu in se žalostna spraševala, kdaj se jih bo Bog dotaknil? Kdaj jim bo dal spoznanje, da je namen njihovega življenja tukaj na zemlji, da spoznajo Boga in sprejmejo brezplačno vstopnico za večno življenje v nebeškem kraljestvu.

In že leta se v tej smeri nič ni premaknilo in mene je vedno bolj skrbelo, žalostilo….

Bil je nek petek, čas bogoslužja, ko je pastor med bogoslužjem prejel od Boga naslednje preroške besede:

»Misliš, da ne vidim tvojih žalostnih pogledov, usmerjenih k meni, ko se sprašuješ, kdaj bom odgovoril na tvoje molitve. Vidim jih. Ne skrbi otrok moj. Nisem pozabil,  jaz ne pozabim na svoje otroke«.

 Ne vem komu, vse na bogoslužju, so bile namenjene te besede, toda vedela sem,  da so meni zagotovo bile namenjene. V moje srce je prišel mir in gotovost, da moje molitve ne bodo zaman.

Še naprej molim in bom do svojega zadnjega diha na tej zemlji  molila,  za božji dotik mojih dragih, da sprejmejo Jezusa Kristusa v svoje  srce in mu predajo svoje življenje.

V preroški besedi mi je Bog povedal,  da naj ne skrbim in naj zaupam Njemu. In tega se učim vsak dan znova.

M.N.