Dekliško srečanje: PRESREČNA

19. November 2016 ob 09:30 uri v BCE Maribor

Vabilo

Dekliško srečanje je za nami.

 

Gostiteljica dogodka je bila Binkoštna Cerkev Maribor.

 

Tema srečanja je bila: Presrečna.

 

Sam dogodek je povezovala Tina Nemec.

 

Velikokrat sebe vidimo napačno. To so potrdile čudovite zgodbe deklet, ki jim je Bog spremenil življenja. 

 

 O tem kako pa nas vidi Bog je spregovorila glavna govornica srečanja Tina Grabar Bojnec. Povdarila je stavek: Bog je naš oče, zato smo me princese Najvišjega. S svojo osebno zgodbo nas je privedla do zaključka, ki ga je spoznala v svojih najstniških letih in ta se glasi: V primerjanju ne moreš zmagati!

 

Na vprašanje, ki smo si ga postavile na začetku srečanja: Kaj se skriva za masko, smo si odgovorile s pomočjo čudovitih delavnic. 

 

Prva izmed delavnic se je imenovala Ranjeno srce, ki jo je vodila Darja Vezjak. S čudovito, navdušujočo zgodbo je prikazala kaj vse lahko pripomore k ranitvi srca. Vendar ne glede, kako ranjeno srce imaš je samo Bog tisti, ki ga lahko ozdravi.

 

Druga delavnica je bila z naslovom Odnosi in spolnost pod vodstvom Petre Zelenjak. Govor je bil o tem, kako pomembna je spolnost v resnici.  Bog je ustvaril spolnost, kot lepilo med ženo in možem.

 

Tretja delavnica je nolisa naslov Kako vidim sebe. Irena Kocbek je spregovorila o temah, kot so anoreksija, bulemija, depresija. Kaj vodi do tega? Povdarila je, da obstaja izhod, svoboda. Te boš deležna le pri Bogu.

 

Poleg čudovitih zgodb, predavanja, delavnic in slavljenja smo sklenila nova prijateljstva. Resnično smo spoznale, da smo lahko presrečne le v Božji prisotnosti. 

 

Utrinke srečanja si lahko ogledate na naši facebook strani: https://www.facebook.com/pg/bc.maribor/photos/?tab=album&album_id=757913024363907

 

PODROBNOSTI DOGODKA
19. November 2016
09:30
BCE Maribor
Poglej na facebook-u