Moški

Glej, tako bo blagoslovljen mož, ki se boji GOSPODA.

/
moški
moški

Večina sporočil namenjenih moškim ne doseže svojega cilja. Razlog je preprost: ne upoštevajo tega, kar je značilno za moško srce, njegove želje in potrebe, temveč ga poskušajo preoblikovati z različnimi oblikami pritiska. “ Takšen moški bi moral biti…To bi moral dober mož, oče, kristjan, vernik početi...” Naj bi bil odgovoren, občutljiv, discipliniran, zvest, marljiv itd. Nobenega dvoma ni, da so te stvari dobre, toda stalni pritiski, kakšen bi moral biti, naredijo več škode kot koristi.
Moški potrebuje nekaj drugega. Potrebuje globlje razumevanje tega, zakaj hrepenimo po pustolovščinah, bitkah in lepoti – ter zakaj nas je Bog naredil natančno takšne. Vsak moški je bil nekoč deček in vsak deček ima sanje, da bo nekega dne junak, da bo premagal hudobneža. Toda kaj se zgodi s sanjami, ko odrastemo?

Namen te strani za moške je, da pomagamo drug drugemu najti ponovno moško srce. Organiziramo različne dogodke za moške, redno pa se dobivamo vsako zadnjo sredo v mesecu.

 Želim jezditi po grebenu, kjer pričenja zahod; ne prenesem pogleda na zvezan korak in ne prenesem ograd, ne ograjuj me. - COLE PORTER -

UTRINKI

Moško srečanje

Nova tema, novi izzivi za moške. Odkrij in spoznaj svojo poslanstvo. Bodi pravi moški....

Čuvar Brata Svoga

Tema konference bo BOŽJI JUNAKI– Preboj Datum: 16. – 19. 06. 2022. Kraj: Črna Gora, odmaralište Ivanova korita Link za prijavo: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Jw5kQlenn...

M srečanje

M srečanje. Nova tema, novi izzivi za moške. Prijave in več informacij na številko 041 586 511, Srečko...